Pravno obvestilo

Omejitev odgovornosti

Vsebine, objavljene na spletnem mestu www.pos-elektroncek.si so zgolj informativne narave. Izjavljamo, da si bomo ves čas prizadevali delovati z največjo skrbnostjo pri zbiranju informacij za vsebine, ki jih objavljamo na našem spletnem mestu. Skrbeli bomo za njihovo pravilnost in ažurnost, vendar pa je naša kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake na vsebinah popolnoma izključena in podjetje POS Elektronček d.o.o. ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnih napačnih ali netočnih vsebin, ki bi se znašle na našem spletnem mestu.

Na našem spletnem mestu so objavljene tudi povezave na druga spletna mesta. Nad vsebinami teh spletnih mest podjetje POS Elektronček d.o.o. nima nadzora in ne prevzema nikakršne odgovornosti za vsebino, obliko in vnesene spremembe teh spletnih mest, kot tudi ne za njihovo morebitno politiko do obiskovalcev spletnih mest.

Podjetje POS Elektronček d.o.o. si pridržuje vse pravice do spremembe vseh vsebin, objavljenih na spletnem mestu www.pos-elektroncek.si, ter jih lahko brez predhodnega obvestila in strinjanja uporabnikov kadarkoli in v kakršnikoli obliki spremeni, dopolni ali izbriše.

 
Potrebujete dodatne informacije

Stopite v kontakt z nami

Na vsa vprašanja odgovorimo.

Preverite za vas pomembne novice na enem mestu

Izbor novic, za vse, ki uporabljajo naš POS

Vse novice
presentation e-Izmenjava (Doc Forward) (1)
play

POS Elektronček d.o.o.

Livarska ulica 7

1241 Kamnik

T: 01 8309 550

M: 041 642 260

prodaja@pos-elektroncek.si

Pišite nam