Spletna prodaja

Spletna prodaja je razširitev trgovinskega programa – TS Prestige na svetovni splet. S tem se poveča velikost potencialnih kupcev, saj fizični obisk trgovine ni več potreben. Tako lahko stranke “iz kavča” nakupujejo v vaši spletni trgovini.

Poleg prodaje materialnih artiklov, kot so npr. razne obleke, igrala, tehnična oprema, ipd. je možna spletna prodaja vstopnic (vstopnice so lahko navadne za vstop, ali pa vstopnice za neko skupinsko aktivnost kot je voden ogled, pri kateri se določi termin).

Sistem za prodajo vstopnic organizatorjem omogoča preprosto kontrolo nad prodajo vstopnic, obiskovalcem pa omogoča enostaven in varen nakupni proces. Prodaja vstopnic je namenjena termam, parkom, doživetjem, dogodkom, klubom, organizatorjem koncertov in festivalov, konferencam. Kontrolo vstopa se lahko vrši z ročnimi terminali, Speed gate ali trirogelniki.

Vstopnice lahko na spletu ponudi vsak. Organizatorji imajo popolno svobodo nad ustvarjanjem in urejanjem dogodkov. Obiskovalcem lahko ponudijo različne vstopnice po lastni izbiri. Po svoji želji lahko dodajajo in omejujejo prodajo glede na njihove potrebe.

Glavne prednosti platforme

  • preprosta, varna in hitra prodaja vstopnic
  • odprava nepotrebnih stroškov
  • sinhronizirana prodaja na spletni strani in fizičnem mestu
  • možnost preverjanje veljavnost vstopnic z Android napravo

Nakup preko spleta je preprost, varen in hiter. Kupci lahko do svojih želenih vstopnic pridejo zgolj v nekaj korakih. Omogočen je nakup z uporabo plačilnega servisa Bankart ali UJP e-Plačila.

Kontrolo vstopnic lahko organizator na dogodku opravi z dlančniki, ki je na voljo za Android pametne naprave. Aplikacija prebere kodo vstopnice, in v zalednem sistemu preveri njeno veljavnost.

Cenovne akcije

Spletna prodaja omogoča tudi uporabo TS-jevih cenovnih akcij. Akcije so lahko na vse artikle, ali na posamezni artikel, lahko se določi popust (%) ali akcijska cena. Poleg tega je možno tudi določiti, da se cenovna akcija upošteva samo, če uporabnik vpiše promocijsko kodo v postopku nakupa. V kolikor gre za prodajo vstopnic pa je tudi možno določiti datum veljavnosti vstopnic.

Zaloge

Zaloge materialnih artiklov se samodejno sinhronizirajo s skladiščem v Spletno prodajo in kupec lahko vedno kupi število kosov, ki je še na zalogi. V kolikor je na zalogi 6 ali manj artiklov se pri artiklu lahko prikaže obvestilo »zadnji kosi«, v kolikor pa zaloge ni več je obvestilo »Ni zaloge« in artikla ni možno več dodati v košarico.
Potrebujete dodatne informacije

Stopite v kontakt z nami

Na vsa vprašanja odgovorimo.

Preverite za vas pomembne novice na enem mestu

Izbor novic, za vse, ki uporabljajo naš POS

Vse novice
presentation e-Izmenjava (Doc Forward) (1)
play

POS Elektronček d.o.o.

Livarska ulica 7

1241 Kamnik

T: 01 8309 550

M: 041 642 260

prodaja@pos-elektroncek.si

Pišite nam