Turistični BON21

Vlada RS je sprejela interventni zakon za gospodarstvo in turizem. V njem predstavlja ključno vlogo nova izdaja bonov – BON21, ki so v  uporabi od 16. julija dalje.

BON21 je namenjen  za odpravo posledic epidemije v gostinstvu, turizmu, športu in kulturi za izboljšanje gospodarskega položaja z vidika spodbujanja potrošnje v gostinstvu,  turizmu, športu in kulturi.

 

POS Elektronček je za ta namen pripravil novi modul GIS/TS Prestige modul *BON21*, ki omogoča koriščenje *BON-a21* v gostinstvu (preverjanje dobroimetja v informacijskem sistemu FURS) direktno preko blagajne GIS Prestige ali TS Prestige.

Cena novega modula je 172 EUR + DDV  na blagajno. Uporabniki z vzdrževalno pogodbo ali najemno pogodbo imajo 30 % popust, tako da  je cena 120,40 EUR + DDV za prvo blagajno, za vse nadaljnje blagajne v podjetju pa je popust 65%.

 

Cena za uporabnike, ki nimajo vzdrževalne pogodbe je cena novega modula na blagajno 172,00 EUR + DDV in plačilo nove verzije programske opreme GIS Prestige na podjetje v znesku 270,00 EUR + DDV.

 

Uporabniki, ki ste zainteresirani za nakup novega modula nam posredujte povpraševanje na prodaja@pos-elektroncek.si  in sicer navedite število podjetij in število blagajn v podjetju.
Potrebujete dodatne informacije

Stopite v kontakt z nami

Na vsa vprašanja odgovorimo.

Preverite za vas pomembne novice na enem mestu

Izbor novic, za vse, ki uporabljajo naš POS

Vse novice
presentation e-Izmenjava (Doc Forward) (1)
play

POS Elektronček d.o.o.

Livarska ulica 7

1241 Kamnik

T: 01 8309 550

M: 041 642 260

prodaja@pos-elektroncek.si

Pišite nam